Erkovan'dan anlamlı öneri

Erkovan

İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Erkovan, başarılı öğrencilerin meclis tarafından ödüllendirilmesini istedi.




Balıkesir İl Genel Meclisi'nin Erdekli CHP Üyesi Mehmet Erkovan, Balıkesir ilinde ve Türkiye düzeyinde kültür ve eğitim alanında başarı gösteren ilimizdeki 35 öğrencinin, meclis tarafından ödüllendirilmesi için önerge verdi.

Konuyla ilgili bilgi veren ve aynı zamanda İl Genel Meclisi'nin Eğitim-Kültür Komisyonu'nda da görevli bulunan Erkovan, şunları söyledi:

Balıkesir'den, Batman'a atanan Valimiz Yılmaz Arslan döneminde bu konuda bir önerge vermiştim. Valimiz de, bu önergeye çok sıcak bakmıştı. Şimdi, daha önce verdiğim bu önerge ile ilgili olarak yeni Valimiz Ahmet Turhan'a da bilgi vereceğim. Onun da konuya sıcak bakacağını tahmin ediyorum. Bu öğrencilerimizin ödüllendirilmelerinin, onları daha motive edeceğine inanıyorum.”

İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Erkovan, Erdek'e bağlı köy yollarının bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını, ilçedeki 18 Eylül İlköğretim Okulu'nun ikinci merdiven yapım işinin ise 33 bin 300 liraya ihâle edilerek, ilgili firmaya yer teslimi yapıldığını sözlerine ekledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli